België
Warmtewijzer

Warmtewijzer - September 2018

Ulow-E2: de eerste radiator op ultra lage temperatuur

De Ulow-E2 is de eerste radiator die op een ultra lage temperatuur van 35°C werkt. U sluit hem aan op elk type warmtebron. Zo biedt u een oplossing voor bouwers en verbouwers die vandaag bijvoorbeeld een gascondensatieketel gebruiken. En die later willen overschakelen naar hernieuwbare energie met een warmtepomp.

Snelle opwarming

De Ulow-E2 verwarmt met een combinatie van stralings- en versterkte convectiewarmte. Met de ingebouwde en fluisterstille ventilatoren zorgt hij voor het beste warmtecomfort in elke ruimte. Dankzij de boostfunctie werkt de Ulow-E2 op maximaal vermogen zodat de gewenste temperatuur snel bereikt wordt.

Past in elk temperatuurregime

Sluit u de Ulow-E2 aan op een hoger warmteregime van maximaal 60°C? Dan werkt hij als een volwaardige radiator. Dat maakt hem geschikt voor traditionele systemen zoals een verwarmingsketel.

Als de bouwer of verbouwer in de toekomst kiest voor hernieuwbare energiebronnen op lage temperatuur, kan dat perfect met de Ulow-E2. U hoeft alleen de bestaande ketel te vervangen door het type warmtebron dat uw klant kiest.

Omdat de Ulow-E2 perfect op een aanvoertemperatuur van 35°C werkt, hoeft u in een woning met vloerverwarming én radiatoren bovendien ook maar één warmteregime te installeren.

Energiebesparende autonome regeling

Dankzij de intelligente regeling in het bedieningspaneel van de Ulow-E2 hoeven uw klanten enkel het gewenste warmtecomfort in te stellen. De Ulow-E2 verwarmt tot de temperatuur bereikt is, eventueel met behulp van de boostfunctie. Als het gewenste comfortniveau bereikt is, schakelt de Ulow-E2 over op de comfortmodus.

Verwarmen én koelen

Met de Ulow-E2 kunnen klanten die een warmtepomp hebben een kamer ook enkele graden afkoelen. Met het Summerbreeze-effect zorgt de Ulow-E2 voor verfrissende luchtcirculatie en in koelmodus zorgt hij voor verkoeling.

Totaaloplossing of in combinatie met vloerverwarming

Een woning die goed geïsoleerd is heeft genoeg aan een warmteregime van 35-30°C. Met een combinatie van Ulow-E2-radiatoren en vloerverwarming bezorgt u uw klanten een uiterst energie-efficiënt verwarmingssysteem. En een optimaal warmtecomfort.

Vloerverwarming in de leefruimtes, Ulow-E2-radiatoren in kamers die maar 1 of enkele keren per dag warm moeten zijn: slaapkamer, studeerkamer, hobbyruimte, …

Is vloerverwarming geen optie in een woning? Ook alleen Ulow-E2-radiatoren verwarmen een huis optimaal.

 

 

Bereken welke Ulow-E2-radiatoren u het beste in de kamers van uw klanten plaatst