België
Warmtewijzer

Warmtewijzer - Februari 2019

Nieuw: Warmtewijzer voor de moderne warmtearchitect

Vandaag worden installateurs, bouwers en verbouwers geconfronteerd met heel wat uitdagingen. Om hen te ondersteunen in de keuze van verwarmingsproducten, moet u de rol van verwarmingsspecialist meer dan ooit waarmaken. Onze e- newsletter Warmtewijzer wil u hierbij helpen.

De digitalisering, de integratie van hernieuwbare energie en de nieuwe Europese richtlijnen hebben een fundamentele invloed op het aanbod en de werking van warmtebronnen, radiatoren en vloerverwarming.

Daarnaast opent de overstap van het K-peil naar het S-peil de weg naar decentraal verwarmen. De nadruk ligt op de verschillende leefruimtes met hun eigen warmtecomfort. Dit is onlosmakelijk verbonden met een doordachte keuze voor de juiste verwarmingsproducten per ruimte.

Uw klanten verwachten meer dan een handelaar die verwarmingsproducten verkoopt. Ze verlangen ondersteuning en advies van een expert. Iemand die op een betekenisvolle manier mee denkt over het warmtecomfort in de woning van hun klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat u steeds meer een warmtearchitect wordt.

Om u te ondersteunen in deze nieuwe en uitdagende rol, deelt Warmtewijzer onze knowhow en visie op het verwarmingsvraagstuk graag met u!

Succes, warmtearchitect!

Olivier Schmitz,
Sales & Marketing Director BeNeLux