Informatiecentrum voor Unisenza Plus bedieningselementen

Bij Radson integreren we oplossingen in innovatieve systemen om de prestaties ervan te verbeteren. Met complete oplossingen streven we naar comfort voor de eindgebruiker, maar ook voor onze andere stakeholders zoals planners, groothandelaars, installateurs, enz. Om dit op alle niveaus van het Unisenza Plus-assortiment te ondersteunen, hebben we deze kennisbank gecreëerd die eenvoudige toegang biedt tot alle productmaterialen.

Unisenza Plus staat voor een uniform bedieningsconcept waarmee gebruikers eenvoudig alle Radson warmteoverdrachtsystemen kunnen bedienen. Op de Unisenza Plus gateway kunnen tot 100 verschillende regelcomponenten zoals kamerthermostaten, elektronische radiatorafsluiters of Yali Plus elektrische radiatoren worden aangesloten, die op hun beurt kunnen worden gelinkt met een smartphone-app. Om de installatie en aansluiting van alle Unisenza Plus-componenten te vergemakkelijken, bieden we hier een reeks ondersteuningsmaterialen aan.

Download de Unisenza Plus app

Dankzij de in de Unisenza Plus Gateway geïntegreerde WLAN-module kan het systeem eenvoudig met de Unisenza Plus-app worden verbonden. Zo kunnen gebruikers alle warmteoverdrachtssystemen die met de app verbonden zijn, waar en wanneer ze maar willen monitoren en regelen.

Google Play Apple Store

Klantenservice

Als je vragen hebt over onze producten, diensten of bestellingen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft.

Tools and diensten

Ondersteuning Unisenza Controls assortiment

Het assortiment Unisenza bedieningselementen staat volledig in het teken van het vergemakkelijken van de bediening van vloerverwarming en -koeling voor alle betrokken partijen. Van groothandelaar en installateur tot eindgebruiker, iedereen moet zo eenvoudig mogelijk met deze producten kunnen werken. Als u vragen hebt over het Unisenza productassortiment of op zoek bent naar meer documentatie, aarzel dan niet om door de relevante databank te bladeren om de informatie te vinden die u nodig hebt.