Ondersteuning Unisenza Controls assortiment

Bij Radson zijn we net zo toegewijd aan het creëren van innovatieve oplossingen voor klimaatcomfort binnenshuis als aan het bieden van de best mogelijke klantenservice. Daarom hebben we deze databank samengesteld om u eenvoudige toegang te bieden tot al het ondersteunend materiaal met betrekking tot het assortiment Unisenza bedieningselementen.
Unisenza is een volledige, uniforme regeloplossing voor vloerverwarming en -koeling. Als modulair systeem zorgt dit assortiment bedieningselementen voor een uniek gevoel van comfort, met hoogwaardige producten die net zo eenvoudig te installeren zijn als te gebruiken. Om het selecteren, installeren en gebruiken van de meest geschikte producten nog eenvoudiger te maken, hebben we diverse ondersteunende hulpmiddelen samengesteld, zoals video's, handleidingen, app-links, enz.
Tools and diensten

Download de Unisenza app

Dankzij een eenvoudige koppeling met uw wifirouter, die compatibel is met de programmeerbare wifi thermostaat, kunt u het product op afstand bedienen met een intuïtieve app op uw smartphone of tablet. Zo hebt u de ideale kamertemperatuur, tijdprogramma's of andere instellingen altijd en overal binnen handbereik.

Google Play Apple Store
Unisenza app
Tools and diensten

Ondersteuning voor assortiment Unisenza Plus bedieningselementen

Het assortiment Unisenza bedieningselementen staat volledig in het teken van het vergemakkelijken van de bediening van vloerverwarming en -koeling voor alle betrokken partijen. Unisenza Plus is ons assortiment verbonden bedieningselementen. Dit is een uitgebreider assortiment dat een eenvoudige regeling van onze verschillende warmteoverdrachtsystemen mogelijk maakt. Van bestekschrijver tot installateur tot eindgebruiker, iedereen moet deze producten zo gemakkelijk mogelijk kunnen begrijpen en ermee kunnen werken. Als u vragen hebt over het Unisenza- of Unisenza Plus-productassortiment of op zoek bent naar meer documentatie, aarzel dan niet om door de relevante kennisbank te bladeren om de informatie te vinden die u nodig hebt.

Klantenservice

Als je vragen hebt over onze producten, diensten of bestellingen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft.