België

Keuken

Keuken

 

De keuken is het hart van de woning. Het moet een comfortabele, functionele en warme plek zijn. Het is alleen vaak moeilijk om in de keuken een plek te vinden voor radiatoren, omdat de meeste muren in beslag worden genomen door kastjes of het aanrecht. 

Een gebrek aan ruimte aan de muur en de aanwezigheid van vloerplaten maken de keuken een ideale ruimte voor vloerverwarming. Het aangename gevoel van een warme vloer maakt koken nog  plezieriger. Bovendien droogt een verwarmde vloer sneller. Houdt bij de planning van de verdeling van de verwarmingsbuizen in de vloer rekening met de toekomstige plaatsing van de keukenkastjes.

Een smalle scheidingswand in de keuken is een goede plek voor een radiator. U kunt er een verticale decoratieve designradiator op plaatsen en deze voorzien van een rekje voor handdoeken en theedoeken.

Dankzij de functionele eigenschappen is badkamerverwarming niet alleen geschikt voor badkamers, maar ook voor keukens.  Met een ladderontwerp kunt u gemakkelijk theedoeken of kruiden drogen. Het is ook mogelijk om een kachel aan te sluiten, waardoor de radiator ook buiten het seizoen gebruikt kan worden. Dit is een groot voordeel. Bovendien is dit type verwarming makkelijk schoon te maken, wat erg belangrijk is in de keuken.

Elektrische drogers kunnen nog voor extra warmte zorgen in de keuken. Theedoeken en handdoeken kunt u er makkelijk te drogen hangen. Het grote voordeel is dat ze overal geplaatst kunnen worden, bijvoorbeeld aan de zijkant van een kookeiland.

Nog een handig extraatje: een radiator kan ook dienen als scheidingswand of drankenkast.